Stockhabo - Moeskroen (BE)

Stockhabo is een toonaangevend familiebedrijf uit Moeskroen dat gespecialiseerd is in de opslag van temperatuurgecontroleerde voedingsproducten. Innovatie, expansie en optimalisatie zijn de belangrijkste motoren van de dagelijkse bedrijfsvoering. Met 3 opslaglocaties, 70 laadkaaien en 160.000 palletplaatsen levert Stockhabo een antwoord op het snelgroeiend klantenbestand en kan het uiteenlopende diensten zoals stockage, invriezen en voice picking aanbieden. 

Samenwerking met Isocab Construct

 

Stockhabo blijft uitbreiden op de industriële site in Moeskroen. Net als voor andere projecten, rekende het bedrijf ook voor de realisatie van haar meest recente hoogbouwmagazijn op de diensten van Iscocab Construct:

  • Opslagcapaciteit van 60.000 palletten 
  • Hoogte: 37 meter / Breedte: 100 meter / Lengte: 120 meter
  • Grondoppervlakte: > 15.500 m2
  • Sandwichpanelen met QuadCoreTM-isolatietechnologie voor de beste brandveiligheid, superieur thermisch rendement en maximale duurzaamheidsscores

“Isocab Construct is een plaatselijke speler met jarenlange ervaring in de sector. Dat geeft ons een comfortabel gevoel op vlak van flexibiliteit, een snelle service en oplossingen op maat.”

Hans Behaegel, Projectmanager Stockhabo

Onze klanten