Isocab Construct, betrouwbare partner in de wereld van isotherme constructies

In 48 jaar tijd slaagde Isocab erin dé referentie te worden in het ontwerpen, monteren en onderhouden van standaard en op maat gemaakte koel- en diepvriescellen. Door non-stop te investeren in kwaliteit en innovatie. Door bekwame en betrouwbare medewerkers aan te trekken. En vooral door niet alleen voor, maar ook samen met de klant te werken.

Naast een ruim aanbod isotherme constructies voor zowel geconditioneerde hoogbouw, cleanrooms, dak- en gevelbekleding en modulaire koelkamers, verzorgt Isocab ook de aanlevering en opbouw van de volledige constructie. Op maat van de klant. Ook na de integrale overname van deze brede knowhow door Isocab Construct kunnen onze klanten blijven rekenen op de uitstekende service en de kwaliteitsproducten die ze altijd gewoon zijn geweest.

Mr. en Mevr. Castelein richten Isocab nv op in de Kervijnstraat in Bavikhove.
De eigen productielijn wordt opgestart: eerste continuë lijn van geïsoleerde panelen op de site in Duinkerke (FR).
ThyssenKrupp stapt in het kapitaal van Isocab nv.
De Familie Castelein stapt uit het kapitaal van Isocab NV
Kingspan neemt de productiesites van Isocab over en stoot de montageafdeling af.

Het volledig autonoom montagebedrijf Isocab Construct bvba neemt onder leiding van de familie Castelein de knowhow integraal over.

Isocab Construct bvba neemt de montageafdeling van ISOBAR over.
Oprichting van Isocab Construct SAS.

Om Franse klanten vlot te kunnen helpen, vestigt een team van ervaren medewerkers zich in het Franse Steenvoorde en concurreert het volledig autonoom op de Franse markt.

Onze klanten