Slachthuis Vanhoornweder M. - Torhout (BE)

 

 

Slachthuis Vanhoornweder

Slachthuis Vanhoornweder; een begrip voor wie de streek van Torhout kent. Reeds sinds 1947 op dezelfde plaats aanwezig en onder leiding van de familie Vanhoornweder sinds Marcel Vanhoornweder in 1980 het slachthuis heeft gekocht. 

 

Op vandaag worden er wekelijks 15.000 varkens geslacht. Om dit te kunnen blijven doen was het nodig om ruimer en meer automatisch te werk te gaan. De uitbreiding van de bestaande faciliteiten was daarom een noodzaak. Pal naast het bestaande slachthuis, ook door Isocab Construct gebouwd, werd een nieuw slachthuis gebouwd die onderling verbonden zijn met elkaar. Naast een verhoging van hun efficiëntie kan er hierdoor ook een betere en grotere koeling bekomen worden. 

 

De nieuwbouw kwam er in 3 fasen, iedere maal werd een betonnen brandwand tussen de verschillende fases geplaatst. Momenteel is Isocab Construct bezig aan de laatste fase in het ‘oude’ gedeelte. Het wordt volledig vernieuwd met RVS zonmotief panelen.

In totaal werden er 17.000 m² isotherme sandwichpanelen geleverd en geplaatst. 

Isocab Construct is een goed aanspreekpunt die ook effectief doet wat ze beloven. Voor ons, als klant, een erg belangrijke troef. We kunnen een samenwerking met Isocab Construct aan iedereen aanraden.

Peter Vanhoornweder, zaakvoerder Slachthuis Vanhoornweder te Torhout

Onze klanten