Nestle - Boué (FR)

Nestlé is één van de belangrijkste spelers in de wereldwijde voedingsindustrie en tevens ook de grootste melk poeder producent, met meer dan 273.000 medewerkers en 376 fabrieken wereldwijd. In Frankrijk  telt de Nestlé-groep op vandaag meer dan 10.000 medewerkers en 18 industriële sites.

Om verder in te zetten op ontwikkeling heeft de multinational ervoor gekozen om haar productiesite in Boué, Frankrijk (02), uit te breiden en te reorganiseren. Voor de realisatie van deze uitbreiding kiest Nestlé om vertrouwen te stellen in de expertise van Isocab Construct. 

De werken worden onderverdeeld in meerdere fases : gebouwen A/B, C, D/E en F. 
De volledige site omvatten nieuwe kleedkamers, eetkamers en de productieruimte die over de verschillende gebouwen uitstrekt. Daarnaast heeft Isocab Construct een nieuw geconditioneerd logistiek gebouw geplaatst.

De nieuwe productiesite is sinds de tweede helft van 2021 in gebruik genomen en werkt momenteel nog verschillende testfases af. De uiteindelijke productie is voorzien om in de eerste helft van 2022 van start te gaan.

Wij danken Nestle France en de Pingat-groep voor het vertrouwen. Opnieuw een mooie samenwerking waarop we erg trots zijn.

Onze klanten