Mydibel Fresh - Moeskroen (BE)

Mydibel Fresh

Nieuwe productiesite voor Mydibel !

Mydibel is gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en commercialisering van aardappelproducten, waaronder verse (frieten), diepgevroren (frieten en aardappelpureespecialiteiten) en gedehydrateerde (vlokken en granulaten) producten. Mydibel, 100 % familiaal bedrijf gevestigd in Moeskroen, heeft in september van 2020 haar nieuwe productiesite, MYDIBEL FRESH, in gebruik kunnen nemen.
De bouw van deze nieuwe site kadert volledig in de strategie van duurzame ontwikkeling. Voor de constructie van de site werd onder andere zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en regionale (onder)aannemers, wat ook het beleid om in lokale economie te investeren onderstreept. 

De nieuwe site bestaat uit een nieuwe productieruimte, verpakkingsruimte, vriesruimtes (2x) en expeditie. Als laatste werden ook brandbestande wanden voorzien op strategische plaatsen in het gebouw. 

  • 10.000 m² wand- en plafondpanelen
  • 7 vriesschuifdeuren
  • 1 vries-snellooppoort
  • 12 bedrijfsdeuren

De panelen in de productie- en verpakkingsruimte werden volledig uitgevoerd in roestvrij staal.  

We hebben Isocab Construct ervaren als een professioneel en flexibel bedrijf.
Men moest rekening houden met vele collega’s aannemers die op het zelfde moment op de site aan het werk waren, maar door de zeer strakke werfopvolging van Isocab Construct, was dit geen enkel probleem.

Carlo Mylle, Afgevaardigd Bestuurder Mydibel

Onze klanten