Uitbreiding van de magazijncapaciteit voor ECS/2XL in Zeebrugge.

08.12.2021

 

ECS/2XL is een Europese marktleider in geïntegreerde supplychain en intermodale oplossingen. Het bedrijf is actief in meer dan 35 landen wereldwijd en is vooral gespecialiseerd in transport en logistiek tussen het Verenigd Koninkrijk & Ierland en het Europese vasteland.

 

Een nieuwe samenwerking met Alheembouw

Om de groei van het bedrijf te ondersteunen plant ECS/2XL de bouw van twee nieuwe magazijnen op haar bestaande site in de Zeebrugse Transportzone. Voor de realisatie doet het bedrijf opnieuw beroep op algemeen aannemer Alheembouw. Deze uitbreiding komt zes jaar na de bouw van een automatisch hoogbouwmagazijn (+/- 40 meter hoog).

29.000 m² sandwichpanelen

Isocab Construct staat in voor de gevel- en dakbekleding van het volautomatisch hoogbouwmagazijn van +/- 40 meter hoog. Het gebouw is gelijkaardig aan het hoogbouwmagazijn dat in 2015 werd gebouwd.

Na onze samenwerking bij de bouw van het hoogbouwmagazijn zes jaar geleden, zijn we erg trots dat bouwheer ECS/2XL en Alheembouw opnieuw beroep doen op de expertise van Isocab Construct bij de realisatie van het nieuwe magazijn.

 

 

Onze klanten