Nieuwe productiesite voor Méo Fichaux SAS in opdracht van Ramery in la Madeleine (FR-59), Frankrijk.

18.12.2020

Méo-Fichaux, gevestigd in het noorden van Frankrijk, is gespecialiseerd in de aankoop, het branden en de distributie van koffie. Door de steeds stijgende marktvraag heeft het bedrijf ervoor gekozen om haar assortiment uit te breiden met nieuwe productielijn voor (bio) koffiecapsules. Om deze ontwikkelingen te kunnen realiseren zal het bedrijf de bestaande productiesite in la Madeleine, in de metropool van Rijsel, uitbreiden.

 

De uitbreiding van de productiesite word opgevolgd en gecoördineerd door hoofdaannemer Ramery bâtiment en zal plaats bieden aan nieuwe molens, een nieuwe productielijn en een geautomatiseerde verpakkingsruimte.

Onze uit te voeren werken in dit project omhelzen onder andere de uitbekleding van de buitenwanden van het gebouw, dit om aan de geldende hygiëne voorschriften te voldoen en om de arbeiders toe te laten op een eenvoudige en efficiënte manier te kunnen reiniging.Wij staan hier dus in voor het plaatsen van de sandwichpanelen, met alle vereiste afwerkingen.De opstart van de productie is voorzien gedurende het eerste kwartaal van 2021.  

Isocab Construct is erg trots om een bijdrage te mogen leveren aan dit project in opdracht van hoofdaannemer Ramery bâtiment.

Onze klanten