MG Real Estate bouwt nieuwe productiesite voor Carrefour Eclair.

28.10.2021

 

In opdracht van projectontwikkelaar MG Real Estate zal Isocab Construct binnenkort van start gaan met de bouw van het nieuwe productie- en distributiecentrum voor Carrefour Eclair.

MG Real Estate, is een Europese hogesnelheidsontwikkelaar, gespecialiseerd in de ontwikkeling van grote logistieke projecten, magazijnen en ultramoderne kantoorgebouwen op toplocaties.

Het patisseriebedrijf Eclair, een dochteronderneming van de Carrefour-groep, zal midden 2022 haar intrek nemen in de nieuwe gebouwen. Het bedrijf is werkzaam voor de patisserieafdelingen van maar liefst 800 Carrefour warenhuizen in België.  

De nieuwe site met een oppervlakte van ongeveer 18.000m² zal gebouwd worden in het gloednieuwe ‘MG Park Forty’, langs de E40 in Ternat, en wordt gehuurd op lange termijn van de projectontwikkelaar (en hoofdaannemer) MG Real Estate. MG Real Estate heeft voor het ontwerp van de site beroep gedaan op de expertise van het hoog aangeschreven architectenbureel AAVO Architecten uit Moeskroen.

22.500 m² sandwichpanelen

Na eerdere samenwerkingen met projectontwikkelaar MG Real Estate is Isocab Construct verheugd om opnieuw aan de slag te mogen gaan voor de realisatie van dit nieuwe productie- en distributiecentrum voor Carrefour Eclair.

De nieuwbouw bestaat uit een geconditioneerde (diepvries) stockageruimte met aanpalend een productiehal,  verpakkings- en expeditieruimte. In totaal zal Isocab Construct hiervoor 22.500 m² isolerende sandwichpanelen leveren en plaatsen. Daarnaast staat Isocab Construct in voor levering en plaatsing van de koel- en vriesdeuren (draai- en schuifdeuren), stootplinten en -palen en snellooppoorten.

 

 

Onze klanten