MG Real Estate bouwt nieuwe logistieke hub in Denemarken.

15.10.2021

 

In Fredericia (Denemarken) wordt in opdracht van hoofdaannemer MG Real Estate een nieuwe logistieke hub gebouwd. Deze splinternieuwe site ‘MG Park Fredericia’ is dé logistieke hotspot in Denemarken dankzij de ligging dichtbij de snelweg en de haven van Fredericia.

MG Real Estate, is een Europese hogesnelheidsontwikkelaar, gespecialiseerd in de ontwikkeling van grote logistieke projecten, magazijnen en ultramoderne kantoorgebouwen op toplocaties.


Oplossing op maat

Isocab Construct is trots om in opdracht van MGRE aan dit project te kunnen meewerken. Door onze jarenlange technische expertise te koppelen met de knowhow van MGRE kunnen we een oplossing op maat afleveren.
We hebben voor dit project een systeem bedacht waardoor de doorbuiging van het dak bij extra ballast, bijvoorbeeld sneeuw, geen druk zet op de volledig gesloten scheidingswand die werd geplaatst door Isocab Construct.

Voor de realisatie van dit uitdagende project gaf MGRE het vertrouwen aan Isocab Construct voor het leveren en plaatsen van de rotswolpanelen, de deuren en alle ondersteunende stalen profielen.

Onze klanten