Isocab Construct werkt veiliger met VCA**-certificaat

10.09.2019

Isocab Construct investeert in veilig en gezond werken

 

Het VCA**-certificaat, dat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers voor grotere bedrijven, bewijst dat Isocab Construct veilig en gezond werken belangrijk vindt en hierin structureel investeert.

 

 

Het VCA**-certificaat is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. “Als bedrijf met dergelijk hoog risicoprofiel is het belangrijk om onze opdrachtgevers de garantie te bieden dat we alle voorschriften volgen inzake preventie en bescherming op de werkvloer”, legt Wouter Doclo, Operations Manager bij Isocab Construct, uit.

Na het doorlopen van verschillende stappen behaalde Isocab Construct het VCA**-certificaat. “Dit certificaat is de graadmeter om te tonen dat we voldoen aan de geldende preventie-, veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op het niveau van beleid, organisatie en verbetering. Via periodieke audits worden deze vereiste VCA-criteria regelmatig gecontroleerd.”

Alle voordelen van het VCA**-certificaat:

  • Voorbeeldfunctie: Isocab Construct wil laten zien hoe het moet.
  • Zorgen voor medewerkers: zodat ze elke dag heelhuids naar huis gaan.
  • Bedrijfsgroei: veel opdrachtgevers werken enkel met gecertificeerde bedrijven.
  • Betrouwbare uitvoering: elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd.
  • Duidelijkheid: ‘veiligheid’ is niet voor interpretatie vatbaar.

 

 

Onze klanten