Isocab Construct verwelkomt binnenkort het team van Hosa.

03.02.2022

Gelieve hierna onze gezamenlijke bedrijfscommunicatie terug te vinden van 2 februari 2022. 

 

Geachte Klant,
Geachte Leverancier,
Geachte Relatie,

 

We hebben de eer en het genoegen om u te informeren over het samensmelten van de firma Isocab Construct BV met de firma Hosa NV. Beide partijen zijn na meerdere constructieve en respectvolle gesprekken met elkaar tot een akkoord gekomen voor een fusie van beide bedrijven. 

Isocab Construct BV en Hosa NV zijn ten volle overtuigd dat deze fusie onze kwaliteit en service naar de klanten toe zal bevorderen. 

Gezien het degelijk doorvoeren van een fusie tijd vraagt en er geen stappen mogen overgeslagen worden, zullen in de nabije toekomst geen grote veranderingen waar te nemen zijn in de algemene werking van beide bedrijven.
Beide partijen zullen nog enige tijd op hun gebruikelijke manier hun klanten blijven bedienen, de gebruikelijke contactpersonen zullen dezelfde blijven. Alle bestaande engagementen die door de beide bedrijven werden aangegaan, zullen vanzelfsprekend ook uitgevoerd worden.

We houden ons eraan om jullie ten gepaste tijde verder te informeren betreffende de volgende stappen in onze samenwerking.

 Hoogachtend,

 

 

Pierre Castelein                                                                                                                                                Christian Vanderroost

Isocab Construct                                                                                                                                              Hosa

Onze klanten