Stockhabo: 15.000 m² opslagruimte in QuadCore™-panelen

19.09.2019

Stockhabo is een toonaangevend familiebedrijf uit Moeskroen dat gespecialiseerd is in de opslag van temperatuurgecontroleerde voedingsproducten. Innovatie, expansie en optimalisatie zijn de belangrijkste motoren van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Met het oog op verdere bedrijfsgroei breidde Stockhabo recent haar site in Moeskroen uit met een nieuwe, geautomatiseerde opslagruimte met een capaciteit van 62.520 pallets. Wij van Isocab Construct realiseerden de vloerisolatie en de levering en plaatsing van diepvriespoorten en sandwichpanelen. Voor deze laatste investeerde Stockhabo in de QuadCoreTM technologie, dat zijn sandwichpanelen volgens de nieuwste innovatie op vlak van hardschuim isolatiemateriaal. “Ons nieuw gebouw is bij oplevering met een blowerdoortest getest op luchtdichtheid. Het resultaat? Perfect! Dankzij de zeer correcte en efficiënte uitvoering werd geen enkel luchtlek ontdekt”, vertelt Hans Behaegel, projectmanager bij Stockhabo.

 

Van welke voordelen profiteert Stockhabo nu?

QuadCoreTM-panelen bieden een superieur thermisch rendement, maximale duurzaamheidsscores, 40 jaar thermische en constructieve garantie en de beste brandveiligheid. Vooral met deze laatste troef kan Stockhabo uitpakken naar al haar klanten. “Deze panelen zijn voor ons een goede investering. Niet alleen biedt het onze klanten zekerheid op vlak van een betrouwbare en veilige opslagruimte voor hun producten, ook wij scoren beter bij verzekeringsmaatschappijen omdat we de risico’s op onder andere bedrijfsbrand verminderen.”

 

Ook meer weten over deze innoverende technologie? Contacteer ons.

Onze klanten